Ansiktsbehandlingar för dålig hy

Så dålig hy som jag har just nu har jag aldrig någonsin haft tidigare. Vet inte riktigt vad jag ska göra för att förbättra det. Finns det någonting man egentligen kan göra eller är det bara att acceptera det och hoppas på att det blir bättre? Kanske men det har inte jag tid och tålamod för. Har bokat tid för en ansiktsbehandling som jag hoppas ska hjälpa. Jag menar något måste det ändå göra, det kan knappast bli så mycket sämre av att jag gör en behandling.

De på Maryam Beauty Guide hade väldigt många olika ansiktsbehandlingar att välja mellan så visste inte riktigt vilken av dem jag skulle välja. Men pratat med dem och berättade om mina problem, alla dessa finnar som har tagit över mitt ansikte och vad jag kan göra åt det. De rekommenderade en behandling och jag vet knappast bättre än de som faktiskt har både utbildning och vana så bokade tid för att göra just den ansiktsbehandling som de rekommenderat,

Vet i alla fall att man inte ska torka ut huden för att få finnarna att försvinna vilket är tvärtemot vad de flesta tror. Det man ska göra är att se till att hålla huden återfuktade ordentligt för annars så börjar den att producera massa extra talg och det är det som påverkar huden och får den att bli allt sämre.