Jag har fått positiv feedback på min landningssida

Varmt välkomna till mig den här soliga och härliga dagen i mars. Idag är min plan att jag ska skriva om ett företag som har hjälpt mina kunder att hitta mig på nätet. Jag har haft företag i många år men det är först under senare år som det har blivit allt viktigare att synas på nätet. Jag var i behov av en landningssida i Göteborg med information om mitt företag, men jag behövde hjälp inom det här och då tog jag och hörde av mig till ett företag som jag hade fått berättat för mig skulle vara duktiga inom det här området. 

Sedan är det inte bara så enkelt som att ha en sådan här landningssida i Göteborg, jag vill ju att den som googlar ska få en träff på mitt företag högt upp så att jag syns med en gång, för ingen orkar scrolla neråt i det oändliga, så även det här ingår i det här “paketet” som jag har fått av Adsearch, företaget som har gjort min sökmotoroptimerade landningssida i Göteborg. En sådan här landningssida i Göteborg borde vara intressant för alla som driver ett företag i Göteborg med omnejd och som ännu inte har skaffat en. Det finns några olika sätt att få den här sidan designad på, men med en gemensam nämnare; Adsearch ser till att den är lätt att uppdatera, det klarar till och med jag, sidan beskriver på ett lättöverskådligt sätt företaget och dess tjänster och sedan så är den både anpassad för datorer, surfplattor och mobiltelefoner så att läsupplevelsen blir bekväm för alla. Det finns inget värde i en sådan här sida om den hamnar långt ner på Googles sökresultatlista, därför är den sökmotoroptimerad för att ge träffar högt upp.