Bygg i Halmstad

 Ja hör ni nu är VM 2018 så absolut nära som det bara går att ha det. Det är två dagar kvar tills fotbolls VM börjar och jag är nu äntligen klar med min nyrenoverade altan och detta vore inte möjligt om det inte hade varit för SM Bygg & Städ och deras helt fenomenalt bra arbete som dem genomförde för mig. Vi snackar verkligen här om ett företag som verkligen engagerade sig i mitt projekt direkt. Enormt trevliga, skickliga och engagerade snickare som erbjuder sina fantastiska tjänster inom bygg i Halmstad. Jag förklarade för dem som det var, jag ville ha klart en ny altan till fotbolls VM så jag kan bjuda hit mina polare för att gemensamt sitta utomhus och kolla fotboll. Detta var verkligen något som dem tog på största allvar vilket jag tyckte var så himla roligt gjort av dem, de förstod allvaret (haha). Dem fick två veckor på sig och slutförde igår arbetet på ett helt fenomenalt bra vis, precis som jag hade drömt om.

Därför ville jag helt enkelt bara ta mig tiden till att rekommendera SM Bygg & Städ för deras helt enastående väl utförda arbete och tacka dem för att dem genomförde på ett så högkvalitativt vis.