Serva eller byta rören?

Tror vi har dåliga rör här hemma för det blir stopp i avloppen lite för ofta. Vet inte om det är det att de är för små eller om de har blivit igentäppta eller om de kanske ha rostat. Kan hända att det är något som läcker. Så de kanske går att göra rent, hoppas det, eller så kanske man får byta ut dem helt men det är ju betydligt dyrare så hoppas inte det.

Kommer ju inte att få reda på hur det ligger till på egen hand i alla fall utan ska ta hit rörmokare från Väst Värmlands Rör & Allservice AB i Arvika. De ska kolla igenom rören så får de väl komma med en lösning sen, veta vad som behöver göras. Så medan deras rörmokare felsöker så kommer jag bara att sitta och hålla tummarna på att jag inte kommer att behöva byta rören. För det hoppas jag verkligen inte.

Vet att det finns flera andra firmor som även de tillhandahåller rörmokare i Arvika utom just Väst Värmlands Rör & Allservice AB men det är det enda firman jag har fått rekommendationer på och som jag har hört någonting om sedan tidigare. Och det finns inte direkt någon anledning för mig att välja bort en firma jag vet är bra för en som jag inte vet någonting om. De har hyfsade priser på Väst Värmlands Rör & Allservice AB också, för servicen, sen vet jag inte vad det kostar med ny rörläggning, men det får bli ett senare problem om det är så att det blir aktuellt.