Första besöket någonsin på en skönhetssalong

Har faktiskt aldrig varit på en skönhetssalong. Aldrig någonsin. Varken för att fixa naglarna, ögonfransarna eller för att göra en ansiktsbehandling. Har aldrig ens varit på en massagebehandling. Jag vet, jag har verkligen missat något. Men jag ska faktiskt se till att göra någonting åt det nu för har bokat tid på en skönhetssalong för att fixa naglarna. Ska fixa fransk manikyr, med vitt och rosa och det är så snyggt. Innan har jag bara gjort det själv på mina naturliga naglar men det håller inte så många dagar och det blir lite jobbigt att hålla på och måla om dem hela tiden. Så nu är planen istället att gå till en skönhetssalong för att göra nagelförlängningar med akryl som kan hålla i sig några veckor.

Salongen jag har bokat tid på är Malins Naglar, Fransar & Micropigmentering. En av mina närmsta vänner går där och fixar sina naglar och det var när vi satt och tog en fika här om dagen i stan efter jobbet som hon helt plötsligt kom på det att jag aldrig tagit en professionell skönhetsbehandling och tyckte att det var dags att göra det. Så hon fick mig att ringa till Malins Naglar, Fransar & Micropigmentering och boka en tid och nu ska jag snart dit. Men är lite spänd för det faktiskt, det kommer nog bli bra.